Jelentkezz TFCD fotózásra!


A TFCD (Time For CD) egy a fotós körökben használt fogalom, melynek során, a fotós, a modell, a sminkes, a fodrász, a stylist, és valamennyi résztvevő a saját munkájával, anyagaival, felszerelés használatával fizet, és a végén mindenki felhasználhatja a kiváló minőségű fényképeket referenciaként a saját szakmájában, portfóliójában.

Mindenki a saját tudását, anyagát, eszközeit használja a fotózás során, tehát ez mindenkinek pénzbe, időbe kerül, ezáltal nem beszélhetünk ingyenes fodrászatról, fotózásról, sminkelésről. Kérlek hogy ezen feltételeket tartsd szem előtt, mielőtt jelentkezel, hiszen senki nem azért dolgozik, hogy egy profi kép kerüljön a buszbérletbe, jól mutass az önéletrajzi dokumentumok között, és még hosszan sorolhatnám, de ha erre van szükséged akkor kattints ide! A fotózás helyszínét veled egyeztetjük, technikai felszerelést, eszközöket biztosítom, de a fodrászról, sminkesről, stylist-ról, és minden további résztvevőről neked kell gondoskodnod! A fotózásokat jelenleg Bács-Kiskun, és Hajdú-Bihar megyében tudjuk biztosítani, így az utazás költségeivel számolnod kell!

A fotózást követően kiválogatjuk azt a 10 képet ami retusálásra kerül, majd 3000 x 2000 pixel-es (6 megapixel) felbontásban átadásra kerül részedre. Nyers képeket semmilyen formában nem adok át. A honlapunkon biztosítunk részedre egy galériát, az adatlapodon mindenki feltüntetésre kerül, aki részt vett a fotózáson, valamint hozzájárul a neve közléséhez.

A fotózásról természetesen modellszerződés készül, és a közreműködők beleegyezése nélkül semmilyen kereskedelmi forgalomba nem hozhatók a fényképek!

Üdvözlettel:

Tóth László | fotográfus